cro-eu.com

Галерија Дома > Vinkovci - Vukovar, jesen 1991 > Vinkovci 20.10.1991.
Кликни за целосна големина на сликата
72. dan Vinkovčani žive u podrumima, skloništima i strahu
Vinkovci_20_10_1991-Marica_D__(1).jpg Vinkovci_20_10_1991-Marica_D__(2).jpg Vinkovci_20_10_1991-Marica_D__(3).jpg Vinkovci_20_10_1991-Marica_D__(4).jpg Vinkovci_20_10_1991-Marica_D__(5).jpg
Отцени го фајлот (Нема отценки)
Ѓубре
Лошо
Не е добро
Добро е
Многу добро
Одлично е